Jordi Matas | Fotògraf d'arquitectura | Costa Brava, Girona, Barcelona

Fotògraf d'arquitectura i d'interiorisme

Em dic Jordi Matas i soc fotògraf especialitzat en arquitectura i interiorisme (i arquitecte, ETSAB 2004), amb gairebé quinze anys d'experiència com a fotògraf professional.

Aquestes dues vessants convergeixen de manera harmònica i natural en la fotografia d'arquitectura, mitjà que em permet llegir i ressaltar la bellesa i l'esplendor de cada projecte, entenent el seu llenguatge arquitectònic, els seus espais i la seva essència. Aquesta barreja de sensibilitat artística i coneixement tècnic, crec que m'aporta una mirada personal única, que espero aporti una visió inesperada a arquitectes i dissenyador/es d'interiors.

Les meves fotografies es caracteritzen per les línies netes i clares. Dono molta importància a la geometria, la il·luminació, i la composició, creant imatges estèticament agradables i equilibrades, tècnicament sòlides, tant en espais interiors com exteriors.

Finalment, acabo el procés de creació visual realitzant l'edició i postproducció de les fotografies per mantenir un llenguatge homogeni i lineal, garantint una representació satisfactòria a les expectatives del client.

Després de viure, i treballar en més de 40 països des del 2004, hem decidit tornar a viure a aquestes contrades fa relativament poc.

Visc entre la Costa Brava, Girona i Barcelona, però treballo a tot arreu. Si us agrada la meva feina i voleu parlar, aquest és el meu correu jordi.matas@gmail.com, Instagram, i número de telèfon +34 621 209 236.

 

Paral·lelament:
A part de treballar com a fotògraf d'arquitectura, també treballo regularment com a fotògraf documental per ONGs, agències de l'ONU i mitjans de premsa internacionals, i ho podeu veure aquí www.JordiMatas.net, Instagram.
Istanbul és una ciutat que m'atreu molt, i aquí podeu veure la meva Istanbul www.LimitedEditionPrints.co.